Game changer
Attest.nu
Gräsroten
HockeyEttan
LiveArena
Hockeypractice
Tillsammans är vi ÖIK!

Nyheter

Spelarintervju med burväktaren Tim Juel

Spelarintervju med burväktaren Tim Juel

06 August 2018
Sommaren är snart över och vi gör oss redo för en ny säsong, vi kickar igång efter ett litet sommaruppehåll med ytterligare en intervju

Hej Tim, det var många som blev glada när du valde att fortsätta din karriär i Östersunds IK. Vad var det som fick dig att stanna?

Alltid kul att bli uppskattad! Det var mycket som spelade in. I Östersund vet jag får jag får och jag vet att det är bra! Det kändes som vi började på någonting bra förra säsongen och att många valde att förlänga spelade definitivt också in.

 

Nästa år får du slåss med Kullander om förstaspaden, vad har du att säga om honom som målvaktskollega?

Väldigt talangfull kille, som är underbart social! Vi kommer bra överens.

 

Är det något speciellt område du lägger extra fokus på nu under sommarträningen?

Uthålligheten och styrkan är någonting jag vill fortsätta höja gränserna på och nu närmare is säsongen blir det också lite mer specifik träning i B-hallen. 

 

Det har kommit in ett par intressanta spelare i truppen, vad har du att säga om lagbygget inför nästa säsong?

Som sagt, känns bra att vi fortsätter att bygga vidare på fjolårets lag och jag tror det kommer gynna oss att princip alla i gruppen vet vad som gäller innan vi går på is nu i Augusti.

 

Du har ju en tvillingbrorsa (Patric) som gör bra med poäng i Mjölby HC. Om han skulle få tio frilägen mot dig, hur många skulle han sätta?

Ska jag vara ärlig så skulle han nog trycka in en klyka eller två..

 

Vad har du för förhoppningar inför kommande säsong, både personligt och för laget?

Överträffa fjolåret helt enkelt, en nivå till på alla plan.

 

Du som varit med ett tag nu, vem i laget är egentligen den bästa skytten? Och vilken spelare ska Kjella absolut inte skicka fram om vi får en straff i ett avgörande läge i vinter?  

Bästa skytten vet jag nog inte… men Bjuhr kommer nog vara riktigt hungrig både att skjuta och slå in puckarna i vinter. Gällande straffar så blir det nog den som inte vågar, det återstår att se i vinter helt enkelt.

 

 

 

 Webbsponsor aloq
Copyright © 2018 Östersunds IK. All rights reserved.